Pakasai Resort: ecologisch overnachten in bruisend Ao Nang

Ecologisch overnachten in Thailand Ao Nang is een kustplaatsje in Thailand, gelegen in de provincie Krabi. Het populaire Ao Nang is makkelijk te bereiken, doordat het niet ver van het vliegveld van Krabi ligt. Met een shuttlebusje (hiervoor betaal je ongeveer 4 euro), ben je zo bij je hotel. Ao Nang ligt direct aan een lang zandstrand en heeft vele winkels, restaurants en barretjes. Ook is het de perfecte uitvalsbasis voor wie het prachtige Railay of de eilandjes Koh Phi Phi of Koh Lanta wil bezoeken.

Ecologisch overnachten in Ao Nang

In de badplaats zijn veel hotels, lodges en hostel te vinden. Wie ecologisch wil overnachten heeft echter niet zoveel keus. De enige opties zijn het prachtige, maar prijzige Anana Ecological resort en het veel goedkopere Eco Inn. Van deze laatste is echter nog maar de vraag hoe ecologisch de accommodatie daadwerkelijk is. Certificaten en een duurzame filosofie lijken helaas te ontbreken. Gelukkig is daar dan het Pakasai Resort! Een ontzettend mooi en luxe resort, dat erg actief bezig is met duurzaamheid. Toen ik hier een weekend verbleef heb ik dan ook genoten van alle luxe en comfort en van de zichtbare pogingen van het hotel om zo duurzaam mogelijk te zijn.

Fantastisch zwembad en een tropische tuin

Pakasai Resort beschikt over luxe, ruime tweepersoonskamers met een enorm balkon, maar ook over bungalows waarin je met een groter gezelschap kunt verblijven. Het resort is opgebouwd als tropische tuin; er staan prachtige tropische bomen en planten, er is een waterval en een natuurlijke vijver. Bij bijna alle bomen en planten staat een uitleg over de herkomst en functie. Bovendien maakt het resort overal in de accommodatie haar doel duidelijk; zoveel mogelijk nieuwe beplanting en zo min mogelijk vervuiling. Ontspannen doe je bij het prachtige zwembad met uitzicht op de bergen en Ao Nang. Daarnaast is er een luxe spa en is er een speeltuin voor de kleintjes. Ook is er een kleine sportruimte en een goed restaurant. Ecologisch overnachten hoeft zeker niet oncomfortabel te zijn!

Overnachten in Pakasai Resort, Ao Nang? Wie de gok waagt en slechts 1 of 2 dagen voor aankomst boekt, kan vaak profiteren van flink gereduceerde tarieven! Zo betaalde ik voor 1 nacht met twee personen in een superior room slechts €49, i.p.v de meer dan €75 p.n. die je er regelmatig voor een tweepersoonskamer moet betalen!

Vind hier de beste prijzen voor Pakasai Resort!

 


Ga voor je reis duurzaam winkelen!

Hotel Kuala lumpur

Scroll naar boven