Site Loader

Natuurhuisje Nederland

Wil jij bijzonder overnachten tijdens je vakantie in eigen land? Boek dan eens een natuurhuisje in Nederland! In ons eigen land (en natuurlijk ook in de rest van Europa) vind je namelijk diverse verstopte pareltjes. Je zult zien dat je na één of meerdere nachten in één van deze natuurhuisjes midden in de natuur, weer helemaal bent opgeladen. Daarvoor hoef je echt niet per se het vliegtuig te pakken naar een tropisch paradijs!

Overzicht natuurhuisjes NL  

In de natuur: overnacht in een natuurhuisje in Nederland

Wil jij op een bijzondere manier dicht bij huis, midden in de natuur vakantie in eigen land vieren? Boek dan eens een Nederlands natuurhuisje! In ons eigen land vind je namelijk diverse verstopte pareltjes in de natuur. Om het gevoel te hebben er echt tussenuit te zijn, hoef je echt niet per se het vliegtuig te pakken naar een tropisch paradijs. Je zult zien dat je na één of meerdere nachten in één van deze natuurhuisjes weer helemaal bent opgeladen.

Voor elke gelegenheid een natuurhuisje Nederland

Wandergreen verzamelt voor jou de meest bijzondere en unieke vakantieadresjes in de natuur. Op deze pagina vind je onze aanbevolen aanbieders, via wie je een verantwoorde vakantie in een Nederlands natuurhuisje kunt boeken. Ben je op zoek naar een natuurhuisje waar je met je hond mag verblijven? Of zoek je naar een romantisch optrekje voor twee of juist een plekje voor het hele gezin? Wil je een tiny house huren of ben je op zoek naar een eco hotel in Nederland? Je vindt het via Wandergreen! Verscholen midden in de bossen, een huisje met hottub of prachtig gelegen aan het water: laat je verrassen!

Duurzamere keuze

Kiezen voor een bescheiden natuurhuisje in plaats van bijvoorbeeld een groot luxe all inclusive hotel, is op zich al een verantwoorde keuze. Zo zijn er geen verwarmde lobby’s, draag je niet bij aan voedselverspilling en zijn er geen continue verlichte algemene ruimtes. Bovendien zijn er veel duurzame, eco huisjes te huur in de Nederlandse natuur, die extra bewust omgaan met energie- en watergebruik.

Voor wie met de auto reist geldt: hoe dichterbij jij je vakantie viert, hoe beter voor het milieu. Bovendien is er in Nederland nog zoveel te ontdekken! Wist je bijvoorbeeld dat Nederland 21 Nationale parken rijk is? Beschermde natuurgebieden met uiteenlopende landschappen en de mooiste natuur verspreid over heel Nederland. Van de waterrijke omgeving in Nationaal park de Biesbosch tot de duinen en strandvlaktes in Nationaal Park Duinen van Texel.

We hebben soms het idee dat we ver weg moeten om nieuwe dingen te zien en ervaren, maar doen we dan ons eigen mooie land niet te kort? De mogelijkheden tijdens je verblijf in een natuurhuisje in Nederland zijn allerminst eenzijdig te noemen: je kunt wandelen, mountainbiken, zwemmen, trailrunnen of varen. Bovendien zijn de accommodaties in de natuur vaak uniek vormgegeven, waardoor de overnachting op zichzelf al een heel bijzondere ervaring is!

 

Ontdek Nederland

We hebben soms het idee dat we ver weg moeten om nieuwe dingen te zien en ervaren, maar doen we daar ons eigen land(je) niet tekort aan?De mogelijkheden tijdens je verblijf in een natuurhuisje of eco hotel in Nederland zijn allerminst eenzijdig te noemen: je kunt wandelen, mountainbiken, zwemmen, trailrunnen of varen.

Wil je een actieve vakantie of juist super de luxe genieten in een  natuurhuisje met sauna en hottub? Even terugtrekken en helemaal tot rust komen, of genieten samen met vrienden of familie? Huur een natuurhuisje in Nederland en geniet op jouw manier met respect voor natuur, mens en dier.


Duurzaam shoppen? Ontdek ons overzicht van duurzame winkels!

Geef een reactie

Boek een natuurhuisje

blank