Minimalistisch natuurhuisje in Amberg, Duitsland (€40 p.p)

Minimalistisch natuurhuisje aan het meer

Ben jij dol op reizen en vakantie vieren, maar hecht je ook waarde aan een duurzame lifestyle? Dit natuurhuisje met lijm- en schroefvrije constructie is gemaakt van 100% hout. De eigenaar van het huisje garandeert dat het huisje hierdoor een uniek klimaat heeft dat je een goed gevoel geeft. Het huisje is zoals je ziet klein, maar wat je ervoor terug krijgt is groot. Je slaapt namelijk in een bed van waaruit je door het prachtige panoramavenster direct uitzicht hebt op de schitterende natuur. Het huisje staat aan de prachtige Steinberger See direct aan het strand. Dat is lekker wakker worden! Het huisje is verder voorzien van een kleine keuken met een koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Het toilet dat je ziet is een 100% ecologisch composttoilet. Let op: dit huisje heeft een wastafel maar geen douche. Je kunt douchen in een gemeenschappelijk toiletgebouw of natuurlijk gewoon een lekkere sprong in het meer wagen!

Minimalistisch natuurhuisje Duitsland

Van de stad naar de natuur?

Het minimalistische natuurhuisje ligt in Amberg, wat op zo’n 620 kilometer van Nijmegen ligt. Wat dacht je van een roadtrip door Duitsland waarbij je eerst overnacht in een leuke stad, waarna je compleet tot rust komt in dit minimalistische natuurhuisje? Onderweg naar Amberg kom je langs verschillende leuke steden waar je een nachtje kunt overnachten om de stad te ontdekken. Combineer je verblijf bijvoorbeeld met een nachtje in een eco hotel in Düsseldorf of Keulen. Wij vinden dit superleuke steden voor een nachtje weg!

Aangekomen bij je huisje heb je vervolgens alle tijd om tot rust te komen. Amberg ligt namelijk aan natuurgebied het Hirschwald, waar je talrijke wandelpaden door de mooie natuur vindt. Daarnaast biedt het nabijgelegen Oberpfalzmeergebied alle denkbare mogelijkheden voor recreatie en watersport. 

klein natuurhuisje Duitsland

Overnachten in dit huisje doe je voor €40 per persoon, waarbij voor iedere overnachting een boom wordt geplant!

Je boek dit huisje hier!


Meer duurzame vakanties naar Duitsland bekijken

 

Scroll naar boven