Boek een natuurhuisje in België deze zomervakantie!

Belgische natuurhuisjes en tenten

Nu Nederlanders massaal vakantie in eigen land vieren, raken de leukste eco hotels, glampings en natuurhuisjes in Nederland in ramp tempo volgeboekt. Gelukkig kunnen we ook weer met een positief reisadvies op vakantie gaan bij onze zuiderburen. Hieronder zetten we daarom een aantal leuke Belgische natuurhuisjes op een rij die in juli en/of augustus nog gewoon te boeken zijn!

1.Luxe glamping België

Ben jij niet vies van een beetje luxe, maar sta je tijdens je vakantie wel graag echt in verbinding met de natuur? Dan is deze luxe Glamping – Adventure Valley Durbuy in de Belgische Ardennen bij uitstek geschikt voor jou. Vlakbij het mooie middeleeuwste stadje Durbuy vind je deze kleinschalige glamping. Geen ongemakkelijke kampeermomenten, maar luxe overnachten in prachtige ruime tenten met uitzicht op de beboste heuvels. Jij hoeft in de nacht je tent niet uit om met je wc-rol onder de arm naar het gemeenschappelijke sanitair te gaan, want iedere tent beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. In de tuin kun je op de wat koelere avonden genieten bij een vuurkorf en bij lekker weer heerlijk barbecueën. Oke, het is een béétje valsspelen, maar op deze glamping zullen zelfs de echte luxepoezen genieten van het buitenleven!

Luxe glamping België

Meer informatie, prijzen en boeken via deze link!

2.Knus natuurhuisje België in het bos

Vind jij het juist wel leuk om tijdens je vakantie echt ‘back to basic’ te gaan dan word je vast blij van dit knusse huisje in het bos! In dit schattige natuurhuisje midden in een Belgisch privaat stukje bos ga je letterlijk even terug in de tijd; waterpompen, hout hakken voor de kachel en koken boven het vuur. Even helemaal tot rust komen en niets hoeven, dat kan hier perfect. Natuurlijk is er wel een fijn tweepersoonsbed en eenvoudig sanitair aanwezig. Vanaf je eigen kampvuurplek geniet je van de stilte die in de avond over het terrein valt. Als je geluk hebt kun je herten, eekhoorns en bosuilen spotten. Wij zijn in ieder geval jaloers als dit huisje boekt en zijn benieuwd naar je ervaring!

Boshuisje België

In het hoogseizoen al te boeken vanaf  €99 per nacht voor 2 personen via deze link!

3. Betaalbare chalets met panorama-uitzicht

Ook al zo’n prachtig panorama uitzicht heb je vanuit deze betaalbare chalets Vallée Les Etoiles. De twee- of vierpersoons huisjes liggen op een berghelling van de Maasvallei, waardoor je uitkijkt over de prachtige omgeving. Het park is kleinschalig en rustig, maar biedt toch genoeg vertier aan mocht je met het hele gezin een huisje boeken. Zo zijn er sportvelden en speeltuintjes en in de buurt kun je wandelen en kanoën.

Vallée Les Etoiles chalets Vallée Les Etoiles aanbieding

Meer informatie, prijzen en boeken via deze link!


Scroll naar boven