Natuurhuisje Drenthe boeken? 3 aanraders!

Dit jaar (noodgedwongen) op vakantie in eigen land? Overweeg dan eens om voor Drenthe te kiezen. In deze provincie is rust en ruimte nog geen schaars goed en daarnaast zijn de vakantiehuisjes er, in vergelijking tot andere Nederlandse provincies, relatief goedkoop. Bovendien vind je in Drenthe enkele van dit mooiste Nationale Parken die ons land rijk is!

1.Natuurhuisje Drenthe op de Hondsrug

Midden in natuurgebied de Hondsrug staat dit betaalbare duurzame natuurhuisje. Vanuit het huisje geniet je van een prachtig uitzicht op dit natuurgebied en de vijver. In dit tweepersoonshuisje komt je gegarandeerd helemaal tot rust. Maak een wandeling door het Zwanemeer bos en geniet van Drenthe op zijn mooist! Je kunt dit huisje desgewenst ook voor één nachtje boeken. Dit natuurhuisje in Nederland is in januari nog beschikbaar!

duurzaam vakantiehuisje Drenthe

Je boekt dit duurzame natuurhuisje al vanaf €75 p.n. 

2.Overnachten in Nationaal Park Drents-Friese Wold

In het hart van Nationaal Park Drents-Friese Wold staat dit ruime en duurzame Friese huis. Via een prachtig bospad arriveer je bij dit karakteristieke pand. Midden in de natuur geniet je in alle privacy van een luxe en comfortabel huisje in de Nederlandse natuur. Dit natuurhuisje Drenthe heeft een mooie serre, woon- en eetkamer met open keuken en een fijne badkamer met ligbad. Er zijn in totaal 4 slaapkamers. In de zomer geniet je van het lekkere weer in de tuin, maar juist ook in de winter is dit knusse huis dankzij de haard ontzettend gezellig. Bovendien wordt het huis omringd door één van de mooiste en grootste natuurgebieden van Nederland. Nationaal Park Drents-Friese Wold bestaat uit 6000 hectare bos en je kunt hier prachtige wandelingen maken. Het huis is nog beschikbaar in maart en ook al te boeken voor het voorjaar en de zomer!

Natuurhuisje Drenthe

Je boekt dit natuurhuisje Drenthe voor 4 personen vanaf €144 p.n. 

Tegen een kleine meerprijs kun je dit huis ook boeken voor 6 personen!

3.Rust & luxe in Paterswolde

Nog zo’n mooi en ruim vakantiehuis midden in de natuur vind je op een landgoed in Paterswolde. In dit luxe boshuis heb je alle privacy en bij mooi weer heb je tot ’s avonds laat zon in de tuin. Het landgoed wordt omringd door de stilte van het bos en bestaat uit landerijen met kronkelige paadjes en kleine schiereilandjes. Je hebt vanuit dit vakantiehuis dan ook leuk uitzicht op de kikkerpoel en kunt regelmatig dieren spotten: reeën, ooievaren en bosuilen. Het huis is geschikt voor 3 personen en perfect voor wie echt even helemaal tot rust wil komen in de verrassend mooie Nederlandse natuur.

Vakantiehuis Drenthe boeken

Deze en andere vakantiehuizen in Drenthe boek je hier!

 


Niet gevonden wat je zoekt in Drenthe? Ga eens onthaasten in de achterhoek!

Scroll naar boven