Natuurhuisje Friesland: luxe huisje in een bosrijke omgeving

Natuurhuisje Friesland: genieten bij het IJsselmeer

Dit luxe natuurhuisje Friesland is gelegen in Oudemirdum, een charmant plaatsje aan het IJsselmeer. In dit luxe chalet heb je dankzij de prachtige architectuur echt het gevoel volledig in contact met de natuur te staan. Het huisje staat in een tuin van maar liefst 1000 m², waardoor je met het hele gezin alle ruimte hebt om van je rust te nieten. Geniet van een hapje en een drankje aan de grote picknicktafel, terwijl de kinderen zich vermaken op de schommel, trampoline of het speelhuisje. Je hebt als gast het hele perceel tot je beschikking!

vakantie Friesland

Omgeving

Het huisje staat in een fantastische groene omgeving vlakbij het IJsselmeer. In de omgeving kun je bootjes huren en er is een golfbaan. In de directe omgeving kun je prachtige boswandelingen maken, maar voor wie liever gaat fietsen stelt de verhuurder fietsen beschikbaar. Dit prachtige huisje is geschikt voor 6 personen, ligt in het bos en is bij uitstek geschikt voor een (groot) gezin!

Boeken

Je kunt dit huisje momenteel gewoon boeken en kan daarbij gebruik maken van ‘contactloos verblijf‘. Dat wil zeggen dat je geen contact met de verhuurder hoeft te hebben, ideaal natuurlijk in deze tijden. Vakanties in Nederland zijn momenteel razend populair en alle natuurhuisjes raken dan ook snel uitverkocht. Dit huisje is echter nog op enkele weken in de zomer te boeken. Grijp dus snel je kans!

Prijzen zien en boeken? Dat kan via deze link!


Scroll naar boven