Natuurhuisje Overijssel met sauna en hottub!

Natuurhuisje Overijssel met sauna en hot-tub!natuurhuisje overijssel

Beperken de reismogelijkheden zich tot een vakantie in eigen land? Om toch het gevoel te hebben dat je er echt even helemaal tussenuit bent, hoef je echter niet ver weg te gaan. Ook nu je alleen in Nederland op vakantie kunt zijn er nog genoeg mogelijkheden om er echt even helemaal uit te zijn. Nederland kent nog zoveel mooie plekken! Vier daarom vakantie in een vrijstaand vakantiehuis, gelegen aan een rustige bosweg in Dalfsen. Je boekt dit natuurhuisje Overijssel al met max 6 personen vanaf slechts €109 p.n.* 

Natuurhuisje Overijssel

Dit natuurhuisje Overijssel is gelegen in een prachtige, bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Je hebt bovendien aan privacy geen gebrek, want het huisje beschikt over 2500 m² aan eigen grond. Het heeft een gezellige, authentieke uitstraling, maar is van binnen helemaal opgeknapt en van alle gemakken voorzien. Kook samen met familie of vrienden een heerlijke maaltijd in de moderne keuken en maak daarna een verfrissende boswandeling. Ook in de winter is het hier fantastisch vertoeven. Het huis is goed geïsoleerd en verwarmd en na een lange wandeling kun je heerlijk opwarmen in de sauna en hottub!

Omgeving natuurhuisje Overijssel

Dit natuurhuisje Nederland staat in een rustieke omgeving, op 2500 m² eigen rond. In de bossen van Dalfsen kun je heerlijk wandelen en het is ook heerlijk om langs de uitgestrekte weilanden en boerderijen te fietsen. Vlakbij het vakantiehuis, op slechts 500 meter lopen, vind je een restaurant met een grote speeltuin voor de kleintjes. Haal zolang de restaurants gesloten zijn een heerlijke maaltijd af of kook zelf uitgebreid in de moderne keuken van het huisje. Tijdens je verblijf in dit huisje zul je ongetwijfeld dat echte vakantiegevoel ervaren!

Boek dit natuurhuisje hier!

*Het huisje is vanaf minimaal 4 dagen te boeken. Voor huur inclusief sauna en hottub betaal je een toeslag. 

 
Naast duurzaam reizen ook interesse in verantwoord winkelen? In ons overzicht van duurzame winkels, vind je onder andere duurzame verzorgingsproducten!
Scroll naar boven