Overnachting in Natuurhuisje Utrecht

Natuurhuisje Utrecht

Er even tussenuit en een bijzondere overnachting boeken in eigen land, zonder daarvoor ver te hoeven rijden of vliegen? Wanneer je gaat logeren in dit prachtige natuurhuisje in Utrecht komt dat echte vakantiegevoel vanzelf!

Lekker veel ruimte

Dit ruime natuurhuisje in Nederland is gelegen op een landgoed van maar liefst 5000m² groot. Je hoeft tijdens je overnachting dus niet bang te zijn voor overlast van de buren. Het enige wat je zult horen is het ritselen van de bladeren, het fluiten van de vogels en het stromen van de vijver. In die vijver zwemmen overigens prachtige koi karpers en van de tuin met haar treurwilgen en bloemen, word je spontaan vrolijk. Het huisje is voorzien van een tweepersoonsbed en twee enkele bedden. Daarnaast is er een keuken die van alle gemakken voorzien is en beschik je over een eigen badkamer.

Overnachting in een prachtige omgeving

Het huisje ligt in de provincie Utrecht, vlak aan de Lek. In de omgeving vind je prachtige, ongerepte natuur. Je kunt hier dan ook mooie wandel- en fietstochten maken. Wanneer je s’ avonds terug komt, kun je op een mooie zomeravond nog heerlijk genieten van de tuin. Regent het? Geen probleem, het huisje beschikt over een grote, overdekte veranda. Zo kun je ook met minder goed weer, nog tot ’s avonds laat van de omgeving genieten.

Juist ook geschikt voor de herfst en winter!

Natuurlijk is dit huisje uitermate geschikt voor een overnachting in de zomer of lente. Je kunt dan echt het hele weekend buiten zijn. In de herfst en winter is de omgeving echter ook ontzettend mooi. Bovendien heb je de mogelijkheid om (tegen betaling) tijdens je verblijf gebruik te maken van de hot-tub en de infrarood sauna. Zo kun je heerlijk ontspannen en opwarmen, na een mooie winterse wandeling!

 

Weekendje weg in eigen land en genieten van wellness? Boek een wellness hotel in Nederland!

Scroll naar boven