Kom tot rust in Ecohotel l’Aubier in het prachtige Zwitserland

Ecohotel l’Aubier, Zwitersland

Jaa hier word je toch vrolijk van (wij in ieder geval wel)! Op slechts 8,5 uur rijden van ons eigen Rotterdam, vind je dit prachtige duurzame hotel in het Zwitserse Montezillon. Gelegen op een rustige locatie, met een panoramisch uitzicht op de Alpen en het meer van Neuchâtel, doen de eigenaren er alles aan om jou een ontspannen en eco-vriendelijke vakantie te bezorgen.

Duurzaam hotel

Op haar website zet ecohotel l’Aubier uitvoerig haar filosofie uiteen. Al dertig jaar proberen zij, in samenwerking met medestanders, bij te dragen aan een duurzame leefomgeving. Tegelijkertijd zetten zij alles op alles om jou een geweldige vakantie te bezorgen. Dankzij het geweldige uitzicht, de fenomenale natuur, de dieren en de sauna en hamam waarin je heerlijk kunt ontspannen, lukt dit uitstekend!

Een prachtige omgeving

De omgeving van Neuchâtel is super mooi. Dit kleine charmante stadje heeft nog authentieke cafés en winkeltjes. In de nabije omgeving kun je heerlijk langs het meer wandelen. Je waant je echt in een andere wereld. Ben je een beetje sportief en een natuurliefhebber? Maak dan zeker een aantal bergwandelingen, de bergruggen van de Jura zijn echt de moeite waard! Snuif de heerlijk schone berglucht op en geniet van prachtige uitzichten. Na zo’n wandeling kom je moe, maar voldaan weer terug in het hotel. Aan tv’s doen ze overigens niet in dit ecohotel. Heb je gelijk een mooi excuus om gezellig een bio wijntje te gaan drinken met je reisgenoten.

Heerlijk biologisch eten

Het ecohotel beschikt over een eenvoudig en gezellig restaurant. De biologische en bio-dynamische keuken is meervoudig gercertificeerd en er wordt alleen gewerkt met 100% biologische producten van de naastgelegen bio-dynamische boerderij. Het brood wordt in eigen keuken gebakken en op het terras kun je genieten van handgemaakte siropen en heerlijke biologische wijnen.


Scroll naar boven