Deze Nederlandse vakantiehuizen boek je nog voor de herfstvakantie!

Welke Nederlandse vakantiehuizen zijn nog beschikbaar in de herfstvakantie?

We kunnen inmiddels ook weer buiten Nederland op vakantie, maar vakanties in ons eigen land zijn toch nog steeds favoriet. Niet vreemd; veel mensen zien vliegen nog niet zitten en in veel landen gelden nog diverse ‘strenge’ regels. Steeds meer vakantiehuizen en natuurhuisjes in Nederland raken hierdoor volgeboekt, maar je hoeft gelukkig echt nog niet achter het net te vissen. Deze drie pareltjes zijn bijvoorbeeld nog gewoon te boeken in de herfstvakantie!

1.Vakantie vieren in het natuurrijke Zuid-Limburg

In Zuid-Limburg waan je jezelf echt even in het buitenland. Dankzij het prachtige heuvellandschap, de vriendelijke mensen en de pittoreske dorpen en steden, krijg je hier vanzelf een echt vakantiegevoel. Overnachten kan bijvoorbeeld op het EuroParcs Resort Brunssummerheide. Je kunt hier nog diverse huisjes boeken variërend in prijs en omvang; ook met een groot gezin kun je hier in oktober nog terecht.

Europarcs Resort BrunssummerheideNederlandse vakantiehuizen

Meer informatie en direct boeken? Dat kan hier!

2.Vakantiehuisje Vinkeveense Plassen

Voor het echte vakantiegevoel zit je in dit vakantiehuisje aan de Vinkeveense Plassen natuurlijk hartstikke goed. Bijzonder dat dit prachtige chalet direct aan het water nog niet is volgeboekt voor herfstvakantie! Breng een bezoek aan Amsterdam of vaar weg vanaf je eigen steiger. Dit modern ingerichte vakantiehuis is geschikt voor vier personen (5e persoon mogelijk op aanvraag).

Natuurhuisje Vinkeveense plassen

Meer informatie en prijzen vind je hier!

3.Rust en wellness in de achterhoek

Ook via ‘onthaasten in de achterhoek‘ kun je voor de herfstvakantie nog een prachtig vakantiehuis boeken, waarin jij je ook bij slechts weer prima zult vermaken. Deze Nederlandse vakantiehuizen staan, hoe kan het ook anders, allemaal in de achterhoek en zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Alle huisjes zijn comfortabel en stijlvol ingericht en beschikken over een tuin met een vrij uitzicht. Helemaal luxe; je kunt heerlijk ontspannen in je eigen hottub!

wellness in de achterhoek

Alle last minute aanbiedingen vind je hier!

Scroll naar boven